Mengenali Ratu gaharu Air Suling

Posted on Posted in intro, Ratu Gaharu Air Sulingan

Ratu GaharuAir Sulingan adalah produk berasaskan gaharu (agarwood). Gaharu memiliki khasiat semula jadi yamg tinggi, di jadikan air minuman kesihatan hasil usahasama kajian di antara Pusat Penyelidikan Fakulti Kejuruteraan Kimia UiTM, dan Eaglewood Venture. Air suling Ratu Gaharu adalah 100% daribahan organik sebagaimana yang disahkan dari lapuran makmal SIRIM.

Gaharu digunakan oleh pengamal perubatan sejak zaman dahulu sehingga sekarang untuk mengubati pelbagai jenis penyakit. Kelebihan dan khasiat Gaharu, tercatat di dalam kitab-kitab Islam yang mengkisahkan perihal Gaharu dalam menyembuhkan 14 jenis penyakit utama manusia dari minda hinggalah ke urat-urat saraf.

"Mencegah lebih baik dari berubat". Mengamalkan air suling Ratu Gaharu sebagai minuman tambahan dalam minuman seharian, dapat menghindar dari penyakit-penyakit bahaya yang sering di alami oleh masyarakat masa kini. Fungsi utama Gaharu yang melancarkan peredaran darah...menambah tenaga dan stamina badan boleh diminum dari semua peringkat umur tua ataupun muda untuk membantu menyembuh penyakit luaran mahupun dalaman, dari penyakit biasa hinggalah ke penyakit kronik.

Leave a Reply